Şbt

Okulumuzda öğrencilerin zararlı alışkanlıklarının önlenmesi ve tütün mamullerinden korunması  çalışmaları...

Eyl

Sadık Göçen Anadolu Lisesine yeni kaydolan öğrencilerimizin okullarına daha çabuk uyum sağlaması amacıyla gerçekleştirdiğimiz uyum semineri kapsamında öğrencilerimize etkinlikler velilerimize bilgilendirmeler yaptık.

81 İlde Kitap Okuyoruz Etkinliği

Kas

Cumhuriyetimizin 93. yılı okulumuz Sadık Göçen Anadolu Lisesinde tüm coşkusuyla kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Bayramı çerçevesinde öğrencilerimiz Cumhuriyet´in ve Demokrasinin önemi hakkında bilgilendirildi.

Tem

Okulumuz Sadık Göçen Anadolu Lisesi´nin öğretmenleri Gönül Emre ve Gülcan Yazan´ın Yeni Nesil Bakırcılık projesi Trt Haber´de belgesele konu oldu. İyi Seyirler.

Ağu

Pansiyon Kayıtlarımız için gerekli belgeler hazırlanarak idareye teslim edilmesi gerekmektedir. Velilerimimzin bilgisine !

Tem

2015-2016 Öğretim Yılı Sadık Göçen Anadolu Lisesi Kız Pansiyonunda 35, Erkek Pansiyonunda 54 Kişilik Boş Kontenjan Bulunmaktadır. Pansiyona Öğrenci Yerleştirmeleri Yerleştirmeye Esas Puana Göre Yapılacaktır.