CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 93. YIL KUTLAMALARI...

Cumhuriyetimizin 93. yılı okulumuz Sadık Göçen Anadolu Lisesinde tüm coşkusuyla kutlandı.

Yüz yılına yaklaşan bir çınar gibi ulu olan Cumhuriyetimizin kuruluşunu ilk günkü heyecanıyla ve olanca zindeliğiyle birliğimizin ve dirliğimizin  değerini çok daha iyi anladığımız şu günlerde en kalbî duygularla kutladık.

Atalarımızın açtığı yolda milletçe var ve bir olmanın gururunu yaşayarak gençlerimizle gövde gösterisi yaptık. Bu anlamda gerek okunan edebî eserler, gerek Türk gençliğinin maharetini sergileyen gösteriler, gerek sanat ve folklör inceliğimizin ürünlerini yaşatarak Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı gösterdik.

Yayın: 03.11.2016 - Güncelleme: 24.09.2018 23:36 - Görüntülenme: 735