MUĞLA / KAVAKLIDERE - Sadık Göçen Anadolu Lisesi

Sadık Göçen Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mah. Sazak Cad. No21 Kavaklıdere / MUĞLA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geleceğe umutla bakabilen, toplumsal sorunlara duyarlı, sorumlulukları yerine getirebilen, gelişen teknolojiyi kullanabilen, bilgiye ulaşabilen ve kullanabilen, kültürel düzeyi yüksek, öğrenmeye açık, becerili, başarılı, milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinen, vatanına, milletine ve çevresine faydalı, sorgulayan, geleceğimizi emanet edebileceğimiz, saygısı olan, hoşgörülü, yardımsever örnek insan, örnek vatandaş yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösteren, bilgiyi edinme ve bilgiyi kullanma yöntemlerini iyi bilen, bilim ve teknolojinin tüm hedeflerine ulaşmak isteği taşıyan, okuyan, yorumlayan, ifade edebilen öğrenciler yetiştirerek iyi bir öğrenci yetiştiren eğitim ve öğretim kurumudur.
Başarılar
Öğretim Şekli :Tekli-Karma
08.40 - 16.00
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Okulumuz Kavaklıdere ilçemizin merkezinde yer almaktadır. Kavaklıdere´ye Yatağan İlçesinden minibüs servisleri bulunmaktadır. Ayrıca belirli aralıklarla(sabah-öğle-akşam) Muğla merkeze de direkt araçlar vardır.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğretmenler için özel bir servis yoktur. Öğretmenlerimizin çoğu ilçede yaşamaktadır. Bir grup öğretmenimiz ise Yatağan veya Muğla merkezden dolmuşlar aracılığıyla gelip gitmektedir.
Cumhuriyet Mah. Sazak Cad. Kavaklıdere / MUĞLA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kavaklıdere İlçesi ilçe merkezinde olup Yatağan İlçe merkezine 28 km Muğla il merkezine 53 km mesafededir.
Okulumuz 500 öğrenci alabilecek kapasiteye sahiptir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Okulumuzda tekvando, futbol, voleybol sporları yapılmaktadır.
Okumuzda “OKUL BİZİM EVİMİZ” adlı bilimsel etkinliği yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda “Erasmus + COOLSCİENCE FOR YOUNG SCİENTİST” yurt dışı projesi yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri